پ
پ

دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌شرقی گفت: گروه‌های جهادی آماده بازسازی واقعه غدیر خم در استان هستند، اما در در رابطه با پشتیبانی مالی مشکلات بسیاری داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن کاملی فر روز چهارشنبه، در نشست خبری برنامه دهه امامت و ولایت، اظهار کرد: عید قربان تا غدیر دهه امامت و ولایت نامگذاری شده و فرصت ارزشمندی است تا وظیفه و دین خود را نسبت به امیر المؤمنین (ع) به جای آورد.

وی در رابطه با غدیر و اهمیت مسئله، ادامه داد: مظلومیت و غربت غدیر بیشتر به این دلیل است که ارزش واقعی مسئله تبیین نشده است، خطبه غدیر که خطبه‌ای مفصل و واقعه‌ای بی‌نظیری است چراکه جلسه عظیم ۱۲۰ هزار نفری با یک سخنران برگزار شده و این همه جمعیت سه روز برای بیعت یکجا ماندند، اما از این واقعه و خطبه مفصل تنها چند جمله مختصر مطرح است در حالی که پیغمبر (ص) به طور مفصل در این باره سخن گفته و ولایت ۱۲ امام مخصوصاً امام دوازدهم رارا تبیین و تبلیغ کرده است که امروز صاحب اصلی غدیر است و در مورد امام دوازدهم پیامبر (ص) مطالب مهمی را بیان کردند.

وی افزود: خطبه غدیر، خطبه مفصلی است و در این روز ۱۰۰ آیه بیان، تببین و تفسیر شده و پیامبر (ص) چندین سوره قرآن را در خطبه غدیر تفسیر می‌کنند و آیات مشهور و معروف بسیاری چون آیه تبلیغ که آیه‌ای است در آن خداوند صریح و محکم بحث امامت و ولایت را مطرح و تهدید می‌کنند، ذکر شده است.

کاملی‌فر خاطرنشان کرد: کدام مسئله است که خداوند این همه تاکید و پیامبر (ص) را تهدید کرده که اگر انجام ندهی رسالتت را به جا نیاورده‌ای و بعد تهدید و تضمین خداوند متعال به دستور او عمل می‌کند.

وی اضافه کرد: غدیر موضوع بسیار مهمی است و پیغمبر (ص) فرمود علی روی دستان من بود و این آیه نازل شد، اتمام و اکمال دین و رضایت خداوند با ولایت امیر المؤمنین (ع) است و هیچ موضوع مهمی نمی‌یابید ک این اندازه خداوند به آن تاکید کرده باشد.

وی با بیان اینکه در روایت ائمه اطهار (ع) بیش از ۸۰ اسم برای غدیر داریم، گفت: امام صادق (ع) می‌فرمایند شاید فکر کنید روزی مهمتر از غدیر باشد اما هیچ روزی مهمتر از غدیر نیست یا در روایتی دیگر فرمودند غدیر با فضیلت‌ترین و مهمترین عید مسلمانان است و هیچ عیدی نیست که عید الله الاکبر نامیده شود، اما در میان ما به این اندازه مهم نیست و ما عید نوروز را مهم می‌دانیم و به اندازه نوروز، غدیر را شاد و زیبا برگزار نمی‌کنیم.

دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌شرقی افزود: پیامبر (ص) در خطبه غدیر وظیفه‌ی بزرگی بر گردن ما مسلمانان محول کرد و فرمود برای همه‌ی انسان‌ها تا روز قیامت حجت را تمام کردم و پیامبر (ص) سه روز مردم را متوقف کرد تا با او بیعت کنند؛ پس همگان چه آنهایی که در واقعه بودند چه آنهایی ک بعداً متولد شدند وظیفه دارند غدیر را تبلیغ کنند و این وظیفه‌ای است که پیامبر (ص) بر ما محول کرده است.

وی با تأکید بر اینکه دهه امامت و ولایت فرصت خوبی برای انجام این وظیفه‌ی مهم و تحقق این امر و دستور پیامبر اسلام است، یادآور شد: سال‌های قبل که مسئله دهه امامت و ولایت تثبیت نشده بود، تلاش می‌شد تا عید غدیر را مانند عاشورا تبدیل به دهه کنیم که شکر خدا این اتفاق افتاد و فرصت خوبی است تا بهره ببریم.

وی ادامه داد: بنیاد بین‌المللی غدیر در استان‌ها به ریاست نماینده ولی فقیه اداره می‌شود و دبیر بنیاد مشغول فعالیت هستند و نیروی موظف دولتی نداریم و تمامی فعالیت‌ها مردمی است و کارکنان ما حق الزحمه‌ای نمی‌گیرند و به عشق امام علی (ع) این کار را انجام می‌دهند.

کاملی‌فر اذعان داشت: ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت را تشکیل دادیم که ۱۶ کمیته ذیل آن مشخص شده و در حال فعالیت هستند و از دو ماه قبل فعالیت‌ها آغاز شده و اکنون حس می‌کنیم شور خاصی برای برگزاری این دهه ایجاد شده و برنامه‌های متعددی در مساجد، حسینیه‌ها، هیئات مذهبی، تشکل‌های فرهنگی و فضای مجازی ایجاد شده و برنامه‌های برجسته‌ای به جز این موارد هم داریم به‌ویژه در بحث اطعام که بسیار تاکید شده و روایت داریم اگر در این ایام یک مؤمن اطعام دهد، به اندازه ثواب اطعام یک میلیون شهید است.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا همه‌ی مردم در بزرگداشت دهه امامت و ولایت مشارکت داشته باشند و هرکسی نسبت به موقعیت و شرایط شغلی خود کمک کند، چند برنامه برجسته در ستاد هماهنگ کرده‌ایم و در همه‌ی کانون‌ها و پارک‌ها گرامی‌داشت دهه امامت و ولایت برگزار می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های دهه ولایت و امامت در تبریز، گفت: در اولین روز از دهه امامت و ولایت، اولین جشن باشکوه خانوادگی در محل فرهنگسرای الغدیر ساعت ۱۸ عصر روز پنجشنبه برگزار می‌شود، روز شنبه جشن خانوادگی در محل سنگفرش چهار راه شهید بهشتی، روز یکشنبه آیت الله صدیقی میهمان شهر ما هستند و صبح در حسینیه سپاه عاشورا و ظهر همایش ملی حکمرانی مطلوب در دانشگاه پیام نور و بعد از ظهر نیز در استانداری برنامه داریم.

دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌شرقی افزود: دوشنبه جشن ویژه بانوان غدیری در سالن پور شریفی و جشنی در پارک راه آهن، روز سه‌شنبه جشنی در محل پارک ولایت شهرک اندیشه و شب شعر غدیر در دانشگاه هنر، روز چهارشنبه مراسم ویژه در مسجد جامع برای سادات، روز پنجشنبه راهپیمایی پیاده‌روی و تجمع در مصلی اعظم امام خمینی (ره) و در نهایت روز جمعه از ساعت ۴ بعدازظهر حرکت کاروان موتوری به طرف پارک ائل گلی و جشن باشکوهی برگزار می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: در طول این دهه نزدیک یک میلیون اطعام در سراسر استان پخت می‌شود و تاکنون نزدیک ۳۰۰ مورد تقاضا برای ایجاد موکب در تبریز داشتیم و بیش از ۵۰۰ مورد تقاضای مردمی دیگر نیز برای موکب داریم که حرکت خوشحال کننده‌ای است و توسط تشکل‌های دینی انجام می‌شود و شور غدیری قابل وصفی توأم با معرفت در سراسر استان ایجاد می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.