به مناسبت سالگرد رحلت مرحوم آیت الله خزعلی دبیر کل فقید بنیاد بینالمللی غدیر
آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بینالمللی غدیر : مرحوم آیت الله خزعلی اسیر مقام و ثروت و تعریف نبود، لذا سخنرانیهای غیورانهای در دوران طاغوت و در مبارزۀ طاغوت و نیز در حمایت از امام و انقلاب داشت؛ زندانی میشد، منبوع المنبر میشد، اما باکی نداشت. شهید داد، اما عقبنشینی نکرد. در عین انقلابی بودن، موج آفرین بود، سر سوزنی از متانت، اخلاق و دیانت کم نمیگذاشت.
از دورانی نوجوانی به آیت الله خزعلی ارادت داشتم. گاهی مرا در سفرها همراه میبردند. جز اخلاص و به مسئولیت فکر کردن عمل نمیکرد. سر سوزنی وابستگی به جایی نداشت، جز دین و ایمانش هیچ چیزی او را فریب نداد.
از کجا میتوان گفت این شخصیت محب خداوند بوده است؟ کسانی که تمام عمر خود را ایثار کند و نماز شب بخوانند، اما زیر پرچم جبهۀ ولایت و جبهه حق نباشد، محب خداوند نیست. علامه طباطبایی میگویند هرجایی که اطاعت از خداوند و پیامبر صلی الله علیها و آله میآید، منظور اطاعات از حکومت اسلامی است.
حجت الاسلام صدیقی افزود: این عالم بزرگوار از پیش از انقلاب در درس آیتالله بروجردی و امام خمینی (ره) حضور داشت و یک فرد مبارز، انقلابی و جهادی به شمار میرفت و برای انقلاب دینی از همهچیز خود یعنی آبرویش مایه میگذاشت، حتی در برخی از انتخابات که غربگراها میخواستند حضور پیدا کنند، صریح واکنش نشان میداد.
در جهاد تبیین این شخص پرچمدار بود، همچنین در مقابل حزباللهیها و در جایی که مواضعشان ممکن بود درست نباشد، صریح پاسخ میداد. هیچ غباری از دنیا بر روی زندگی ایشان وجود نداشت و هیچ تعلقی به این دنیا نداشت و این امر به خاطر ایمان قوی وی بود، از این رو محب و محبوب خداوند به شمار میرفت. آیتالله خزعلی با کسانی که از مسیر انقلاب منحرف شده و زیر پرچم انقلاب نبودند، با صراحت برخورد میکرد. حتی زمانی که فرزند ایشان از مسیر انقلاب منحرف شد و به مسلخ رفت، با همسر خود قرار گذاشتند که برای فرزند خود گریه نکنند.( بخشی از سخنرانی آیت الله صدیقی در مراسم نکوداشت مرحوم آیت الله خزعلی در ۲۷ مرداد شهریور ۱۴۰۲)
ثبت دیدگاه