مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . سوالات صعصعه ابن صوحان از حضرت امیر المؤمنین علیه السلام “شهادت امیرالمومنین علی(ع): چراغ جاودانه عدالت و راهنمای بشریت در ظلمت‌های زمانه” سرمایه گذاری برای تولید گسترش مطالعات نهج‌البلاغه با اجرای طرح «یکشنبه‌های علوی و فاطمی» برگزاری دومین اجلاس سالانه هیئت امنای بنیاد بین‌المللی غدیر در سال ۱۴۰۳ نصب نماد غدیر در آزادراه غدیر؛ جلوه‌ای ماندگار از وحدت اسلامی و ارج‌گذاری به مقام ولایت اجلاس سالانه خادمان و یاوران غدیر برگزار شد مراسم باشکوه و کم نظیر تشییع و تدفین سید مقاومت،فقید سعید، حجه الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله(ره) دبیر کل فقید حزب الله لبنان و رئیس فقید نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر در کشور لبنان

پ
پ

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای مدظله:مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل

«روز مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه می آورد.

نکته‌ مهم در باب مباهله این است: «و انفسنا و انفسکم» در آن هست؛ «و نساءنا و نساءکم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم(ص) انتخاب می کند و به صحنه می آورد برای محاجه‌ای که در آن باید تمایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد.

هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمومنین را – که برادر و جانشین خود هست – بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است.

یعنی نشان دهنده‌ این است که بیان حقیقت، ابلاغ حقیقت، چقدر مهم است؛ می آورد به میدان با این داعیه که می گوید بیاییم مباهله کنیم؛ هر کدام بر حق بودیم، بماند، هر کدام بر خلاف حق بودیم، ریشه‌کن بشود با عذاب الهی.»

به گزارش ایرنا، مباهله پیامبر(ص) با مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر اکرم(ص) طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند، نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر(ص) آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد.

وقتی هیات نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر(ص) را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. آن ها خواستند تا پیامبر(ص) اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.

 

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر به نقل از  KHAMENEI.IR

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.