مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . تسلیت فرا رسیدن ایام محرم‌الحرام  و شهادت سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) کلیپ حضرت علی علیه السلام بنیاد بین المللی غدیر استان‌ همدان:مسابقه ملی کتابخوانی به مناسبت عید #مباهله مسابقه #عهد_می‌بندم به مناسبت روز مباهله و روز خانواده فقط تا فردا تمدید شد. دکتر حسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر:مباهله سندى جاودان بر حقانیت اسلام  در مقابل سایر ادیان و شاهدى غیر قابل انکار بر اصالت و استحکام بناى همیشه استوار تشیع در جهان اسلام  است. آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر:درس مهم  مباهله این است که   خانواده منسجم و اسلامی جبهه حق را تقویت می‌کند دکتور حسن الربیعی – دانشکده فقه دانشگاه کوفه:منهج الصوره فی شخصیه الإمام علی علیه السلام فی القرآن الکریم والحدیث؛ دراسه نقدیه. رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای مدظله:مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل

پ
پ

گسترش بیش از ۱۰۰ میلیون تن جمعیت سادات در اقصی نقاط جهان
جمعیت سادات شیعه و اهل سنت در اقصی نقاط جهان گسترده است و این آمار هم اکنون به بیش از ۱۰۰ میلیون نفر می رسد.
هم اکنون آمار سادات در جنوب آسیا ۲۰ میلیون نفر، مصر۱۱ میلیون نفر، مراکش هفت میلیون، هند و پاکستان و کشورهای اطراف آن ۱۰ میلیون و مابقی از سایر کشورها هستند.
سادات ایران نیز طبق آنچه به صورت مستند در شناسنامه به عنوان سید قید شده است، افزون بر ۶ میلیون نفر هستند که این آمار جدای از آن هایی که قید میرزا و یا این که مادرشان سیده بوده، می باشد که اگر آن ها نیز به حساب آید، رقم بالایی را تشکیل می دهد.
سادات رضوی در استان خراسان رضوی، سادات برقعه ای در قم، سادات بهشتی در اصهفان، میرلوحی در شیراز، جزایری در خوزستان، طباطبایی در آذربایجان و بروجردی در لرستان ساکن هستند
جمعیت گسترده سادات در اقصی نقاط جهان مصداق بازر سوره کوثر هستند و این بیانگر اعجاز قرآن مجید بوده که این بشارت را به مردم جهان داده است.
در طول تاریخ سادات همواره توسط پادشاهان و نظام های ستمگر دنیا، به شهادت رسیدند و بیشتر آنها در زمان بنی امیه و بنی عباس قتل عام شدند.

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.