مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی): عمر با برکت این روحانی با فضیلت (مرحوم آیت الله خزعلی(ره)) سرشار از نقطه های درخشان است. … سالگرد رحلت عالم ربانی، مجاهد بصیر، حافظ و مفسر قرآن و نهج البلاغه، حضرت آیت الله حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی(ره) بنیانگذار و ریاست فقید هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر را گرامی می داریم. آیت‌الله جنتی دبیر محترم شورای نگهبان و عضو هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر: مهمترین خصوصیت آیت الله خزعلی(ره) این بود که عالم باعمل و مرد خدا بود. آیت‌الله محمدی گلپایگانی رییس محترم دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) و عضو هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر: آیت الله خزعلی(ره) با تأسیس شجره طیبه بنیاد بین المللی غدیر نام امیرالمؤمنین (ع) را در جهان طنین انداز کرد. آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر: مقاوم ترین کسانی که در بقای انقلاب تلاش کرد، ایشان (آیت الله خزعلی(ره)) بود که به ولی فقیه معتقد بود و تا آخرین لحظه زیر آن پرچم ماندند. آثار و محصولات فرهنگی مرتبط با آیت الله خزعلی(ره) آیت‌الله جنتی:مهمترین خصوصیت مرحوم آیت الله خزعلی این بود که عالم باعمل و مرد خدا بود. آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر : مرحوم آیت الله خزعلی اسیر مقام و ثروت و تعریف نبود

پ
پ

آیت الله شعبانی موثق نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: غدیر یک جریان سیاسی در تاریخ مسلمانان است.

در نخستین گردهمایی برخط فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی در استان همدان اظهار کرد: این که اهل بیت (ع) عید غدیر را به عنوان عید اکبر و عید اعظم مطرح کردند، دلیلش نگاه سیاسی است که در غدیر وجود دارد.
وی افزود: این نگاه سیاسی و آگاهی که مربوط به اداره جامعه است در عید فطر و عید قربان وجود ندارد پس جریان غدیر یک جریان سیاسی است.
امام جمعه همدان با اشاره به این که جریان غدیر را با دو فرضیه بررسی می‌کنیم، گفت: فرضیه اول را بر این بگذاریم که امیرالمؤمنین علیه‌السلام به عنوان خلیفه اول مطرح شد و این در جامعه هم اتفاق می‌افتد و مردم هم همراهی کردند که توصیه به فرمایشات پیغمبر اسلام عملیاتی می‌شود.
آیت‌الله شعبانی‌موثقی افزود: دوم فرضیه‌ای است که در تاریخ اتفاق افتاده است، در تاریخ چه اتفاقی افتاده که امیرالمومنین معرفی شد اما جریان نفاق نگذاشت امیرالمومنین به خلافت برسد و این دو فرض است.
وی با بیان اینکه جریان غدیر نشان می‌دهد سیاست به معنای اداره دین و دنیا است، بیان کرد: سیاست در کلام، شیعه، و اهل سنت به معنای اداره دین و دنیا مطرح می‌شود و یک ریاست عمومی برای اداره دین و دنیا است و این سیاست تعریف می‌شود در ادبیات دینی ما نه آن سیاستی که به معنای قدرت طلبی یا رسیدن به قدرت که این یک امر غیر اخلاقی و غیر دینی است.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه کسی که نزدیک‌تر به امام است، ویژگی‌های امام را دارد و نزدیک‌تر به شخصیت امام بوده و این را از لحاظ سیاسی داریم عرض می‌کنیم نه آن مقام ولایت باطنی که کسی نزدیک نمی‌تواند بشود، بیان کرد: عاقلانه‌تر و روایی‌تر، که عقل ما به ما می‌گوید که نمی‌شود اسلام آن طرحی را مطرح کند که برای ۲۵۰ سال باشد بعد از ۲۵۰ سال که حضور امام بوده این طرح تمام شده است، این اداره جامعه، احکام و حدود الهی مهم نیست و باید تمام شود و این طرح عاقلانه نیست.
آیت‌الله شعبانی‌موثقی عنوان کرد: عقل و وجدان ما حاکم است بر این که طرح اداره جامعه معرفی کردن علی بن ابیطالب یک فلسفه و هدف و غرضی دارد و آن هدف و غرض بعد از دوران غیبت هم وجود دارد که بعد از دوران غیبت هم منافع عمومی، عدالت و اجرای احکام الهی مطرح است.
وی با اشاره به اینکه بعد از دوران غیبت اجرای احکام و حدود الهی، اجرای نماز و روزه، امر به معروف و نهی از منکر مطرح است، گفت: عقل به ما می‌گوید آن طرح باید استمرار پیدا کند بلکه با یک رغبت و رقیق بیشتری و این عقل و روایات ما هم همین را می‌گویند.
وی افزود: طرح سیاسی پیغمبر بزرگ اسلام برای اداره جامعه این است که این طرح مستمر است و می‌شود اسم آن ولایت عامه فقیه در ولایت عامه فقها که حتی در دوران غیبت صغری و در اوایل غیبت کبری است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه فقیه یعنی کسی که آگاهی به مسائل شریعت و عدالت و ملکه اخلاقی خود را دارد و این آدم باید ادامه بدهد آن طرح سیاسی را و به عنوان ولایت مطلقه مطرح شد و ولایت مطلقه تفاسیر خاص خود را دارد، بیان کرد: طرح سیاسی پیغمبر بزرگ اسلام که در غدیر مطرح شده برای اداره جامعه نمی‌تواند یک طرح موقت ۲۵۰ ساله باشد هم عقل این را نمی‌پذیرد چون این عقل می‌گوید اگر دین و اسلام و شریعت آمده، آموزه‌ها باید در همه دوران‌ها و تاریخ اجرایی شود.
وی افزود: نکته دیگر اینکه روایات ما هم جریان غدیر را یک جریان مستمر تاریخی که ادامه دارد است و امیدوار هستیم که غدیر یک مکتب پویا وزنده باشد.

 

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.