مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی): عمر با برکت این روحانی با فضیلت (مرحوم آیت الله خزعلی(ره)) سرشار از نقطه های درخشان است. … سالگرد رحلت عالم ربانی، مجاهد بصیر، حافظ و مفسر قرآن و نهج البلاغه، حضرت آیت الله حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی(ره) بنیانگذار و ریاست فقید هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر را گرامی می داریم. آیت‌الله جنتی دبیر محترم شورای نگهبان و عضو هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر: مهمترین خصوصیت آیت الله خزعلی(ره) این بود که عالم باعمل و مرد خدا بود. آیت‌الله محمدی گلپایگانی رییس محترم دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) و عضو هیئت امناء بنیاد بین المللی غدیر: آیت الله خزعلی(ره) با تأسیس شجره طیبه بنیاد بین المللی غدیر نام امیرالمؤمنین (ع) را در جهان طنین انداز کرد. آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر: مقاوم ترین کسانی که در بقای انقلاب تلاش کرد، ایشان (آیت الله خزعلی(ره)) بود که به ولی فقیه معتقد بود و تا آخرین لحظه زیر آن پرچم ماندند. آثار و محصولات فرهنگی مرتبط با آیت الله خزعلی(ره) آیت‌الله جنتی:مهمترین خصوصیت مرحوم آیت الله خزعلی این بود که عالم باعمل و مرد خدا بود. آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر : مرحوم آیت الله خزعلی اسیر مقام و ثروت و تعریف نبود

پ
پ

دکتر حسین ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر درهمایش نکوداشت آیت الله ابوالقاسم خزعلی گفتند:موسس و بنیانگذار بنیاد بین المللی غدیر خود آیت الله خزعلی رضوان الله بودند و هرآنچه الان شاهد آن هستیم از تلاش ها و پیگیری های شخص ایشان بوده است.
دکتر ظریف منش اظهار داشتند: به حمد الهی امثال ۱۷۰۰ برنامه متفاوت در موضوع ایام دهه امامت و ولایت داشتیم که بصورت بی سابقه ای در تمامی استان ها و شهرستان های کشور و از آن بی سابقه تر در خارج از کشور بوده است.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر گفت: رونمایی از کتاب خاطرات مرحوم خزعلی و همچنین چند جلد کتاب دیگر از سخنرانی های ایشان از برنامه هایی است که در آینده نه چندان دور انجام خواهد شد که البته قطره ای از صفات و فضائل ایشان است زیرا عمر انقلابی مرحوم خزعلی از عمر انقلاب نیز بیشتر بود زیرا وی از سال ۱۳۳۷ یار و همراه امام بود و بعد از انقلاب نیز همیشه و در زمانهای حساس مدافع نظام، انقلاب و ولایت فقیه بود و آیت‌الله خزعلی در راه انقلاب از تمام هستی خود گذشت و حتی نزدیکان خود از جمله پسر عزیزش را نیز در این راه از دست داد که به مقام رفیع شهادت رسیدند.

دکتر ظریف منش اظهار داشتند: حفظ روحیه طلبگی در زندگی شخصی و اجتماعی،بصیرت و دانایی به همراه حفظ قرآن و نهج البلاغه را از ویژگی های مرحوم آیت الله خزعلی دانست و اظهار کرد: تبلیغ دین با بیان شیوا از دیگر ویژگی های ارزنده آن مرحوم بوده است، وی، تلاش برای شناساندن و جا انداختن مقام امامت و ولایت امیرالمومنین(ع) در کشورهای اسلامی را از دیگر کارهای مهم مرحوم آیت الله خزعلی ذکر کرد.
در حاشیه آیین نکوداشت آیت الله ابوالقاسم خزعلی در موزه امام علی علیه‌السلام واقع در خیابان ولی عصر (ع) خیابان اسفندیار برگزار شد و پس از بیان صفات بارز شخصیت مجاهد بصیر انقلاب و مسئولیت های خطیر ایشان در جبهه فرهنگی از کتاب سه گفتار پیرامون حکومت اسلامی از سخنرانی‌های آیت الله خزعلی و گزارش عملکرد نهادهای مردمی و دستگاه‌های اجرایی در دهه امامت و ولایت ۱۴۰۲ رونمایی شد

 

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.