مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . شعار ایام الله میلاد نور سال ۱۴۰۳ اعلام شد خصوصیت مدرس چه بود؟ رهبر معظم انقلاب اسلامی: مدرس خصوصیت عمده‌اش این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریبگری در او اثر نمیکرد. تدارک مفصل بین المللی برای گرامیداشت ایام الله میلاد نور اولین جلسه کمیته بین‌الملل ستاد گرامیداشت ایام الله میلاد نور ( میلاد امام جواد تا میلاد امیرالمومنین) برگزار شد. پویش سراسری «بوسه بر دستان پدر» برگزار می‌شود پویش سراسری بوسه بر دستان پدر در آستانه میلاد امام علی (ع) در مدارس سراسر کشور برگزار می‌شود. آیت الله محمدی گلپایگانی: خدا چگونه از انسان راضی می‌شود؟ برگزاری نخستین جلسه ستاد مرکزی گرامیداشت ایام الله میلاد نور شکست رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صاق ۲ تا ابد قابل جبران نخواهد بود میلاد یازدهمین حجت خداوند، پیام آور آیینه و روشنی

پ
پ

 

دکتر حسین ظریف منش قائم مقام، مدیر کل و مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر :برنامه‌های هفته امامت و ولایت را اعلام کرد.

دکتر حسین ظریف منش قائم مقام، مدیر کل و مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر در نشست ویژه خبری گفت: با توجه به این که گرامیداشت غدیر، پیامی جهت دست گرفتن آموزه‌های علوی است؛ ۱۵۰ عنوان برنامه به همین منظور در دستور اجرا قرار گرفته که شامل حدود ۱۰۰ برنامه اجرایی می‌شود.

گفتنی است؛ پیش از این طی یک پیمان تمامی سازمان‌ها موظف به رساندن پیام رسوال الله (ص) شدند و بر همین اساس، وظیفه تمام سازمان‌ها از جمله مراکز فرهنگی و دستگاه‌های اجرایی مشخص و ابلاغ شد.

وی امیرالمومنین (ع) را اسوه‌ای حسنه برای بشریت تا روز قیامت معرفی کرد و گفت: برای معرفت نسبت به این شخصیت محبوب الهی بیش از ۱۰ هزار جشن در دستور اجرا قرار گرفته است. همچنین تعدادی نزدیک به ۳۰ هزار دهیاری فعالیت خود را آغاز کردند. علاوه بر گسترش برنامه‌های یکشنبه‌های علوی و فاطمی که از سال گذشته آغاز به کار کردند؛ ایستگاه‌های خیابانی نیز با حضور نوجوانان بر پا خواهند شد. به همین ترتیب کاروان‌ها و میز‌های خدمت نیز به منظور مشکل گشایی از زندگی مردم، سفر‌های روستایی خود را آغاز می‌کنند.

مدیرکل بنیاد بین المللی غدیر با اشاره به نتایج خوبی که طرح جشن‌های خانوادگی در سال گذشته داشت؛ ادامه داد: طرح جشن‌های خانوادگی باعث می‌شد عید غدیر علاوه بر بیرون از خانه، در داخل خانه نیز به صرف یک وعده اطعام بین اهالی ساختمان‌ها جشن گرفته شود. در همین راستا با همکاری ستاد آزادی زندانیان و قوه قضاییه تعدادی از زندانیان غیر عمد زیر ۱۰۰ میلیون تومان آزاد شدند.

ظریف منش با اشاره به برنامه‌های پویش قرائت قرآن، فعالیت سرا‌های محله، زیباسازی شهر با احادیث علوی و پویش هر خانه یک پرچم، هر خانه یک وعده غذا تشریح کرد: به همت اعضای بسیج استان تهران یکشنبه ۳۱۳ نقطه میزبان مسابقات، سرود و پردیس فرهنگی هنری در راستای توسعه جشن می‌شود. همچنین در منطقه ۱۷ تهران علاوه بر سفره اطعام در خیابان ابوذر، میادین دیگر به مدت ۵ شب ارائه دهنده جشن، ۱۱۰ هزار وعده اطعام از طرف مساجد و تکریم سادات خواهند بود.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به نورافشانی‌های استان تهران تشریح کرد: مساجد نیز به عنوان پایگاهی برای معرفت افزایی معرفی شدند و مقرر شد به وسیله سخنرانی‌های دینی نقش خود را در تقابل مردم و انتخابات ایفا کنند. به همین ترتیب علاوه بر بودجه ۲۵ میلیونی که برای اطعام غیر اجتماعی کنار گذاشته شده؛ جای موکب‌ها نیز برای توزیع اطعام اجتماعی تعیین شده است.

ظریف منش با اشاره به مسابقات ملی و همایش بانوان غدیری در قزوین خاطرنشان کرد: در انتهای این برنامه‌ها از فعال‌ترین امام جمعه استان‌ها، فعال‌ترین دستگاه‌های اجرایی استان‌ها، برترین مسجد، فعال‌ترین گروه جهادی و فعال‌ترین خبرنگار و عکاس تقدیر خواهد شد.

 

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر به نقل ازبرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.