مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . سوالات صعصعه ابن صوحان از حضرت امیر المؤمنین علیه السلام “شهادت امیرالمومنین علی(ع): چراغ جاودانه عدالت و راهنمای بشریت در ظلمت‌های زمانه” سرمایه گذاری برای تولید گسترش مطالعات نهج‌البلاغه با اجرای طرح «یکشنبه‌های علوی و فاطمی» برگزاری دومین اجلاس سالانه هیئت امنای بنیاد بین‌المللی غدیر در سال ۱۴۰۳ نصب نماد غدیر در آزادراه غدیر؛ جلوه‌ای ماندگار از وحدت اسلامی و ارج‌گذاری به مقام ولایت اجلاس سالانه خادمان و یاوران غدیر برگزار شد مراسم باشکوه و کم نظیر تشییع و تدفین سید مقاومت،فقید سعید، حجه الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله(ره) دبیر کل فقید حزب الله لبنان و رئیس فقید نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر در کشور لبنان

پ
پ

در سالروز عید سعید غدیر خم و در آستانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، هزاران نفر از مردم استان‌های گیلان، مرکزی، کهگیلویه‌وبویراحمد، خراسان شمالی و خانواده‌های شهدا و خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ فارس، صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند‌.

بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار:
در موضوع عید غدیر که روز اعلام خلافت امیرالمؤمنین علی ابن ابی‌طالب (علیه السلام) است، یک تعبیر قرآنی در این روز خیلی چشم‌گیر و حساس است.

در اول سوره‌ی مائده می‌فرماید الیوم یئس الذین کفروا من دینکم؛ یعنی روز اعلام جانشینی امیرالمؤمنین روزی است که کفار مأیوس شدند از اینکه بتوانند دین مبین اسلام را قلع و قمع کنند.

چرا کفار مأیوس شدند؟ این به خاطر تداوم حاکمیت سیاسی اسلام است. یک وقت عقیده‌ی اسلامی هست، عمل اسلامی هست اما سیاست اسلامی نیست. حاکمیت اسلامی نیست. وقتی حاکمیت اسلام به وجود آمد روح اسلام تحقق واقعی پیدا خواهد کرد. روح اسلام امامت است.

امامت معنایش این است که این رسالت پیغمبر در دل مردم، در اندیشه‌ی مردم و در عمل و کارکرد مردم اجرا می‌شود. این معنای  امامت است.

امیدواریم که ان‌شالله خدا ملت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟ سرافرازی به دو مطلب است در درجه اول مشارکت حداکثری، در درجه بعد انتخاب اصلح.

هردو مهم است؛ مشارکت بالا که ما روی آن خیلی اصرار میکنیم بخاطر این است که جمهوری اسلامی دشمن دارد، یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند انتخابات است. اگر در این انتخابات مشارکت خوب مردم مشاهده بشود این مایه‌ی سرافرازی جمهوری اسلامی است. مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است.

وارد میدان شدن مردم این معنایش این است که جمهوری اسلامی به معنای واقعی کلمه جمهوری است، زبان دشمنان کوتاه میشود. در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده زبان ملامت دشمنان جمهوری اسلامی و حساد جمهوری اسلامی دراز شده است، ملامت کردند. وقتی مشارکت بالاست زبان بدگویان کوتاه میشود، نمیتوانند ملامت کنند، نمیتوانند شادی کنند، دشمن شاد نمیشویم! این علت این است که بنده اصرار بر مشارکت بالا دارم.

اصلح آن کسی است که در درجه‌ی اول به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.

رئیس جمهور فقیدمان به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت؛ شهید خدمت رئیسی عزیز کاملاً محسوس بود با دل و جان و با اعتقاد حرکت می‌کند.

دوم اینکه کارآمد باشد. شب و روز نشناسد. دنبال کار باشد. توانایی داشته باشد برای کار کردن. از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.

توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب این موجب صلاحیت است. وقتی این صلاحیت وجود داشت این آدمی با این خصوصیات می‌تواند از همه‌ی ظرفیتهای کشور استفاده کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.