مطالب جدید

اجلاس سالانه دبیران اجرایی استانی بنیاد بین المللی غدیر برگزار شد دکتر حسین ظریف منش قائم مقام دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: شعار دهه امامت و ولایت سال ۱۴۰۳،‌ « امیرالمؤمنین(علیه السّلام) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» تعیین و به کلیه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی ، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی ابلاغ گردیده است . برگزاری دومین اجلاس سالانه هیئت امنای بنیاد بین‌المللی غدیر در سال ۱۴۰۳ نصب نماد غدیر در آزادراه غدیر؛ جلوه‌ای ماندگار از وحدت اسلامی و ارج‌گذاری به مقام ولایت اجلاس سالانه خادمان و یاوران غدیر برگزار شد مراسم باشکوه و کم نظیر تشییع و تدفین سید مقاومت،فقید سعید، حجه الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله(ره) دبیر کل فقید حزب الله لبنان و رئیس فقید نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر در کشور لبنان حضور آیت الله محمد حسن اختری عضو هیئت امناء و مدیره بنیاد بین المللی غدیر به عنوان نماینده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مراسم با شکوه تشییع و تدفین سید المقاومه، سید حسن نصرالله و سید صفی الدین رضوان الله تعالی علیهما دومین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه با تاکید بر آداب و سنن اجتماعی واقعه غدیر در راستای جهاد تبیین و اهداف و سیاست های راهبردی بنیاد بین المللی غدیر روایت شنیدنی محمد تیجانی از شیعه شدن یک اهل سنت یکشنبه‌های علوی و فاطمی

پ
پ

در ادامه مراسم دکتر حسین ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر ضمن تبریک روز مباهله اظهار کرد: پدیده ی نوظهوری که ثمره‌ی چندین سال تلاش غدیر باوران و کسانی بود که دل به عشق مولا دادند و به دنبال در اهتزاز درآمد پرچم غدیر بودند در چند روز گذشته به وقوع پیوست که دشمن را به هراس انداخت.

وی با بیان اینکه ما شعار این ایام را امیرالمومنین علیه السلام معیار زندگی و الگوی حکمرانی قرار دادیم، ادامه داد: هدف داشتیم این وقوع را به آینده و بحث امین پیوند بزنیم چرا که در غدیر آمده است که بگوید چگونه تبعیت کنیم.

دکتر ظریف منش ادامه داد: امیرالمومنین علیه السلام را به جای سبک‌های مبتنی بر نگاه مادی معیار زندگی قرار دهیم و او را به عنوان بالاترین قله‌ی همه فضیلت‌ها در نظر بگیریم.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر افزود: همه مدیران جمهوری اسلامی باید رنگ و بوی غدیر بگیرند تا تابع فلسفه‌ی غدیر شوند.

وی با اشاره به اینکه مناسبت‌ها، بزرگداشت‌ها، چنین حماسه‌های مردمی زمینه هایی دارد و لازم است مباهله و غدیر را جشن بگیریم و به مناسبت های دیگر باید برجسته تر از گذشته برگزار شود، گفت: بعثت، غدیر، عاشورا روی یک پیوست قرار دارند و هر مناسبت جایگاه خاص خود را دارد.

دکتر ظریف منش ادامه داد: تبدیل رخ داد‌ها به مناسبت‌ها فلسفه‌ای را دنبال می‌کند و هر مناسبتی اجرا و نقش افرینانی دارد.

وی با بیان اینکه غدیر و مباهله هویت ساز است و معرفی الگو را برعهده دارد، افزود: الگو و نمونه را می توان در ایام الله ایجاد کرد، همچنین روزهایی مروج کننده است.

دکتر ظریف منش تصریح کرد: دشمن توطئه انکار این ایام را دارد.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: حرکت غدیر به وقوع پیوست و محصول دو دهه تلاش بزرگانی بود که به صحنه جامعه ایرانی و شیعه برمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه مباهله و غدیر یک حرکت مسلم تاریخی است، گفت: ۱۲۰ هزار جمعیت در روز غدیر حضور داشتند و اعلام ولایت امیرالمومنین هدف این حرکت بود.

دکتر ظریف منش گفت: غدیر برخلاف بسیاری از رخداد‌های در طول تاریخ متعلق به یک زمان نیست، بلکه غدیر حقیقت همیشه جاری تا روز قیامت است.

وی با بیان اینکه باید گرامیداشت، معرفت زایی و حضور موثری را همراه باید غدیر داشته باشیم و مردم را باید به صحنه بیاوریم، گفت: مسئولیت غدیر به دوش علما، محققین و رسانه‌ها است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه گام‌هایی رو به جلو را برداریم

دکتر ظریف منش ادامه داد: برای سال آینده جوایز بین المللی غدیر را به محققین اعطا می کنیم تا گامی برای توسعه غدیر برداریم.

 

 

روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.