تجلیل بنیاد بین المللی غدیر از دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور
در جلسه ای با حضور آیت الله کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر و دکتر حسین ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر با اهداء لوح سپاس به دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور از حمایتها و پشتیبانی های وزارت کشور از برنامهها و فعالیتهای غدیری بنیاد بین المللی غدیر تجلیل به عمل آمد .
در این جلسه آیت الله صدیقی ضمن بیان و تفسیر آیه شریفه «إنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمونَ الصَّلاهَ وَیُؤتونَ الزَّکاهَ وَهُم راکِعونَ ، سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند، و در حال رکوع، زکات میدهند. »، اظهار نمود ما افتخار می کنیم که غدیری هستیم و ملت ما زیر پرچم امیرالمومنین باافتخار پیروزند.
بحمدالله وزارت کشور در بحث ترویج تفکر علوی و تبلیغ فرهنگ غنی غدیر پیشتازتر از سایر دستگاهها بوده است و این جای تقدیر دارد .
در ادامه دکتر ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر اظهار داشت: به فضل الهی و مدد امیرالمؤمنین بنیاد بین المللی غدیر در سالهای اخیر برنامه های معرفت افزا و بصیرتی حول محور موضوعات غدیری نظیر امامت، ولایت، معارف علوی، سیره عملی امیرالمؤمنین و آموزه های فاطمی را توسعه داده است. نقش این نهاد مقدّس عمدتاً به عنوان برنامه ریز و محور هماهنگ کننده و موتور محرکه فعالیت های غدیری در داخل و خارج از کشور با استفاده از ظرفیت و امکانات دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی و به ویژه تشکل های مردم نهاد و عموم مردم ولایت مدار بوده است .
برگزاری جشنواره فرهنگی هنری علوی برای دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده های آنان در سراسر کشور با مشارکت و همراهی وزارت آموزش و پرورش، برگزاری ۷ دوره جشنواره بین المللی شعر غدیر با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه، برگزاری طرح سراسری احسان علوی، استمرار کمکهای مومنانه با همکاری موثر ستاد اجرایی فرمان امام ، بنیاد برکت، بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی ، برگزاری ۵ دوره جشنواره حمایت از آثار دانشجویی غدیر با مشارکت و همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری همایش های علمی، پژوهشی مختلف و متعدد در حوزه موضوعات غدیری به میزبانی استانهای مختلف سراسر کشور و … نمونه هایی از برنامههای معرفتی و بصیرتافزای بنیاد است. و با توجه به همکاریهای موثر وزارت کشور در زمینه اجرای برنامههای گرامیداشت ایام الله دهه امامت و ولایت و ایام نورانی و بابرکت میلاد نور و سایر مناسبت های علوی و فاطمی سال و نیز با توجه به ضرورت توسعه همکاری استانداریها و مسئولین دستگاههای اجتماعی و فرهنگی عضو شورای اجتماعی استانها و توجیه آنان نسبت به برنامه های غدیری، پیشنهاد این است که دبیران اجرایی نمایندگی های بنیاد در استانها عضو شورای اجتماعی باشند و نیز با هدف تبیین الگوی مدیریت علوی برای مدیران ومسئولین دستگاههای اجرایی در استانها دورههای آموزشی برگزار نماییم .
در ادامه دکتر رحمانی فضلی وزیرکشور که از سال ۱۳۹۳ مسئولیت نمایندگی بنیاد بینالمللی غدیر در وزارت متبوع را برعهده دارد طی سخنانی اظهار نمود: فلسفه اقامه حکومت در جمهوری اسلامی برای اقامه معارف دینی و الگوی مدیریت غدیری است .
موضوع غدیر یک مسئله فطری است که تجلی انسان کامل را در پیامبر اکرم می بینیم و مسئله امامت و ولایت را در ادامه آن میدانیم و معتقدیم که عالم هستی بدون هدایت انسان کامل دوام ندارد و دین بر مبنای فطرت است و اگر انسان به فطرت خود رجوع کند میبیند تنها راه سعادت پیروی از نبوت و ولایت است .
وی با بیان اینکه روند تاریخی هم گویای پیوستگی و ارتباط دین و فطرت انسانی است، گفت: از صدر اسلام قریب به ۱۴۰۰ سال میگذرد و در این سالها دشمنان اسلام و دین خدا، تلاشهای بسیاری جهت منحرف کردن دین و تضعیف ارزشهای دینی به کار بردند، اما همه این تلاشها به شکست انجامید.
وزیر کشور با اشاره به شرایط کنونی جهانی در بعد معنویت، گفت: امروز بشریت بیش از هر زمان دیگری محتاج آموزههای الهامبخش دینی است و این مسئله را در همه ابعاد اعم از زوایای فردی که انسان ذاتا دنبال حقجوئی، عدالتطلبی است و هم در بعد اجتماعی که همه انسانها خواستار زندگی َآرام و سالم هستند؛ شاهد هستیم.
رحمانی فضلی با اظهار اینکه همه نیازهای بشری در حوزههای گوناگون در قرآن کریم و سیره پیامبر عظیم الشان و ائمه اطهار مطرح شده، گفت: دنیا امروز طالب صلح و دوستی است و این مسئله همواره در آیات قران تاکید شده است و نیاز است بشریت بیش از هر زمان دیگری به قران و اسلام رجوع کند و از آموزههایش بهرهمند گردد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، به شکلگیری انقلاب اسلامی به عنوان انقلابی که برآمده از اندیشههای قرآنی و دینی است، اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۴ دهه از شکلگیری انقلاب اسلامی گذشته است و باید کار فرهنگی و علوی در شأن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در جامعه انجام دهیم.
وزیر کشور اضافه کرد: باید با رفتار مهربانانه و تعامل مؤمنانه همه گرایشها و خواستهها را به چشمه زلال امامت و ولایت نزدیک سازیم و اخلاق و دوستی را در جامعه تقویت کنیم.
رحمانی فضلی یادآور شد: یک آفت مهم جامعه ما، رواج دروغگویی و نسبت دادن آسان تهمتهای نارواست و باید در این خصوص کارهای بزرگ فرهنگی صورت گیرد.
تبیین ابعادی از مشکلات کنونی جامعه ایرانی از دیگر محورهای سخنان وزیر کشور در این نشست بود که در این خصوص گفت: شاید در نگاه اول مشکلات معیشتی و اقتصادی مهمترین مشکلات و چالشهای جامعه باشد اما بر این باورم که ریشه اصلی مشکلات در سه بخش، فرهنگ، قانون و عقبافتادگی علمی کشور است.
وی در این خصوص گفت: فرهنگ زیربناست و قانون هر کشوری متاثر از فرهنگ عمومی آن کشور است. مسئلهای که در کشور مواجه هستیم عدم قانونمداری و بیتوجهی به آن از همان زمان شکلگیری انقلاب مشروطه است.
رحمانی فضلی تصریح کرد: باید جامعه و کشور را حول محور قانون انتظام بخشیم و بدانیم تحقق این امر کمک هم به توسعه و آبادانی کشور میکند.
وی در این خصوص به نقش مهم و خطیر آموزش و پرورش در فرهنگسازی اشاره کرد و گفت: باید از همان ابتدا، آموزههای مبنایی فرهنگ قرآنی و دینی نظیر راستگویی و نرمخویی، به فرزندان ایرانی آموزش داده شود.
وزیر کشور همچنین خاطر نشان کرد: آنچه که ناجی همه ما و نجات بخش جامعه ماست، بهرهگیری از دریای زلال معرفت قرآنی و دینی است و امروز جامعه به شدت به این معرفت و اخلاق دینی نیاز دارد.
در خاتمه این جلسه به پاس زحمات و تلاش های آقایان دکتررحمانی فضلی و دکتر سیّدنجیب حسینی لوح سپاس از جانب بنیاد بین المللی غدیر به ایشان اهداء گردید .