در جلسه ای با حضور آیت الله کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر و دکتر حسین ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر با اهداء لوح سپاس به دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور از حمایت ها و پشتیبانی های وزارت کشور از برنامه ها و فعالیت های غدیری بنیاد بین المللی غدیر تجلیل به عمل آمد .
در این جلسه آیت الله صدیقی ضمن بیان و تفسیر آیه شریفه «إنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمونَ الصَّلاهَ وَیُؤتونَ الزَّکاهَ وَهُم راکِعونَ ، سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند، و در حال رکوع، زکات میدهند. »(سوره مبارکه مائده، آیه شریفه ۵۵) ، اظهار نمود ما افتخار میکنیم که غدیری هستیم و ملت ما زیر پرچم امیرالمومنین (ع) باافتخار پیروزند.
بحمدالله وزارت کشور در بحث ترویج تفکر علوی و تبلیغ فرهنگ غنی غدیر پیشتازتر از سایر دستگاهها بوده است و این جای تقدیر دارد .
در ادامه دکتر ظریف منش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر اظهار داشت: به فضل الهی و مدد امیرالمؤمنین (ع) بنیاد بین المللی غدیر در سال های اخیر برنامه های معرفت افزار و بصیرتی حول محور موضوعات غدیری نظیر امامت، ولایت، معارف علوی، سیره عملی امیرالمؤمنین (ع) و آموزه های فاطمی را توسعه داده است. نقش این نهاد مقدّس عمدتاً به عنوان برنامه ریز و محور هماهنگ کننده و موتور محرکه فعالیت های غدیری در داخل و خارج از کشور با استفاده از ظرفیت و امکانات دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی و به ویژه تشکل های مردم نهاد و عموم مردم ولایت مدار بوده است .
برگزاری جشنواره فرهنگی هنری علوی برای دانش آموزان، فرهنگیان و خانواده های آنان در سراسر کشور با مشارکت و همراهی وزارت آموزش و پرورش، برگزاری ۷ دوره جشنواره بین المللی شعر غدیر با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه، برگزاری طرح سراسری احسان علوی، استمرار کمک های مومنانه با همکاری موثر ستاد اجرایی فرمان امام(e)، بنیاد برکت، بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، برگزاری ۵ دوره جشنواره حمایت از آثار دانشجویی غدیر با مشارکت و همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری همایش های علمی، پژوهشی مختلف و متعدد در حوزه موضوعات غدیری به میزبانی استان های مختلف سراسر کشور و … نمونه هایی از برنامه های معرفتی و بصیرت افزای بنیاد است. و با توجه به همکاری های موثر وزارت کشور در زمینه اجرای برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه امامت و ولایت و ایام نورانی و بابرکت میلاد نور و سایر مناسبت های علوی و فاطمی سال و نیز با توجه به ضرورت توسعه همکاری استانداری ها و مسئولین دستگاه های اجتماعی و فرهنگی عضو شورای اجتماعی استان ها و توجیه آنان نسبت به برنامه های غدیری، پیشنهاد این است که دبیران اجرایی نمایندگی های بنیاد در استانها عضو شورای اجتماعی باشند و نیز با هدف تبیین الگوی مدیریت علوی برای مدیران ومسئولین دستگاه های اجرایی در استان ها دوره های آموزشی برگزار نماییم .
در ادامه دکتر رحمانی فضلی وزیرکشور که از سال ۱۳۹۳ مسئولیت نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر در وزارت متبوع را برعهده دارد طی سخنانی اظهار نمود: فلسفه اقامه حکومت در جمهوری اسلامی برای اقامه معارف دینی و الگوی مدیریت غدیری است .
موضوع غدیر یک مسئله فطری است که تجلی انسان کامل را در پیامبر اکرم (ص) می بینیم و مسئله امامت و ولایت را در ادامه آن میدانیم و معتقدیم که عالم هستی بدون هدایت انسان کامل دوام ندارد و دین بر مبنای فطرت است و اگر انسان به فطرت خود رجوع کند می بیند تنها راه سعادت پیروی از نبوت و ولایت است .
در خاتمه این جلسه به پاس زحمات و تلاش های آقایان دکتر رحمانی فضلی و دکتر سیّدنجیب حسینی لوح سپاس از جانب بنیاد بین المللی غدیر به ایشان اهداء گردید .